series

Aqua Zone Acryl

De Aqua Zone Acryl is een douchebak vervaardigd in acryl, met gewicht tussen 16 en 26 kg afhankelijk van de grootte, maar vooral herkenbaar door zijn kunstige afwaterlijnen die uitmonden in een verdoken afvoer. Steeds in wit blinkend op stock, speciaal, knap, het is eens iets anders. Op stock bij Aquaconcept.

Lees meer

Aqua Corian®

Ook wie houdt van de naadloze look van Corian® kan bij Aquaconcept terecht. Met onze Corian® douchebakken en -wanden is het mogelijk een strak geheel te creëren, zonder zichtbare naden. Bovendien koppelt u een uiterst esthetisch resultaat aan een grote onderhouds- vriendelijkheid. Bij correct gebruik is Corian® ook zeer duurzaam. Uiteraard staat Aquaconcept in voor piekfijn maatwerk.

Lees meer

Aqua Zone Resopal®

De douchebak wordt vervaardigd uit Resopal® HPL en dient op een vlakke ondergrond geïnstalleerd te worden en kan eventueel nog opgehoogd worden door het aanbrengen van opvulplaten in polystyrol hardschuim. Zo kan deze gelijk gewerkt worden met de vloer alsook gecombineerd worden met de Aqua Floor Resopal®. In de douchebak werd een geïntegreerde waterkeringsdoek aangebracht dewelke perfect achter de betegeling of de Aqua Wall Resopal® kan verlijmd worden zodat vocht nooit de muur kan indringen. Deze douchebak is zowel in standaardmaten als in maatwerk beschikbaar per 10mm. Het afdekplaatje van de afvoer, standaard vierkant maar ook mogelijk in verticale douchegoot, is vervaardigd in hetzelfde materiaal en past zo strak in dit geheel.

Lees meer

Aqua Floor Resopal®

Badkamerlaminaat, 100% watervast, die met eenvoudig gepatenteerd kliksysteem en verlijming uw vloer naadloos laat overlopen in uw douchebak. Natuurlijk behoudt men door hetzelfde materiaal te gebruiken ook de antislip van de douchebak in de badkamer. Verkrijgbaar in 6 afwerkingsstructuren, waaronder houtstructuren en beton look a likes

Lees meer

Aqua Stone 50

Blauwe hardsteen of Carara marmer is meer uw stijl? De Aqua Stone 50 heeft standaard chroom ronde afvoer, maar kan ook met een inox goot en op maat gemaakt worden in Belgische blauwe hardsteen of Carara marmer. Anti-slip/boucharderen of een hoek uit… dat kan. De douchebak is hier 50mm dik.

Lees meer

Aqua Stone 30

Blauwe hardsteen of Carara marmer is meer uw stijl ? De Aqua Stone 30 heeft steeds een chroom ronde afvoer, maar wordt op maat gemaakt in Belgische blauwe hardsteen of Carara marmer. De douchebak is hier 30mm dik.

Lees meer

Aqua Solidstone

U bent niet zo onder de indruk van Corian® of natuursteen op maat ? We bieden u met de Aqua Solidstone een alternatief in 8 uitvoeringen. Deze douchebak kan op maat gemaakt worden per centimeter. Een douchebak met antislip in Solidstone (silex en hars). De afvoer is steeds op een vast plaatsmet vierkant rooster.

Lees meer

Aqua Solidstone Soft

Elke douchebak heeft een volledige onderbouwing nodig. Ook de Aqua Solidstone Soft heeft dit nodig, maar kan ook aangebracht op een houten vloer. Een lichte douchebak, beschikbaar in 2 uitvoeringen. De douchebak voelt zacht en warm aan en is eenvoudig te installeren.

Lees meer

Aqua Solidstone Frame

Deze douchebak, vervaardigd uit een mengeling van silex en hars, heeft nu een douchebakrand “frame” van 10mm hoog en 40 mm breed. De Aqua Solidstone Frame is zowel mogelijk voor plaatsing in opbouw als in onderbouw maar moet volledig onderbouwd worden. De Aqua Solidstone Frame is beschikbaar in 2 types afwerking, Trend en Natural, met telkens 4 kleuren; crème, antracite, black, white.

Lees meer

De douchebak is een tweede essentieel designelement van je doucheruimte. Het is bovendien de basis van een deugddoende douche-ervaring.

Onze concepten

Heel wat van deze concepten zijn bovendien ook personaliseerbaar, u kan kiezen uit verschillende glastypes en versieringen. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte douchedeur, of een in standaardafmetingen, u kan steeds rekenen op het vakmanschap van Aquaconcept.

Grote keuze

U heeft de keuze tussen onze drie designlijnen: Personal, Design en Comfort. In de Personal lijn kan u alle op maat te maken doucheconcepten terugvinden, in de Designlijn draait alles om stijl en in de Comfort collectie vindt u betaalbare kwaliteit en design.


Ontdek onze unieke Showerroom

Ontdek in het bovenstaand filmpje hoe je snel, eenvoudig en covid-proof een afspraak kan maken in de Aquaconcept Showerroom.