Aquaconcept

Uw badkamer, een wellnessparadijs

U droomt ervan uw badkamer om te toveren tot een wellnessparadijs. Een plek om te relaxen, uzelf te verwennen. Precies naar uw eigen wensen en stijl. Aquaconcept, specialist in doucheconcepten op maat, heeft alles in huis om dit te realiseren.

Ons aanbod omvat zowel op maat gemaakte douches als regelbare standaardoplossingen. Steeds uit duurzame materialen, die modern design koppelen aan onderhouds- en gebruiksgemak. Een douche tegen een schuine wand of de inloopopening aan een bepaalde zijde? Dat kan.

Onze vaklui staan in voor een juiste opmeting en onze dealers zorgen voor de perfecte plaatsing. Zo wordt uw beschikbare ruimte optimaal benut en geniet u van sfeer én comfort.

Made in Belgium

Met Aquaconcept kiest u voor ervaring en betrouwbaarheid. Sinds 2005 zijn we uitgegroeid tot de grootste speler op de Belgische markt voor douches op maat. Onze innoverende doucheconcepten onderscheiden zich door een minimalistisch design met grote, profielloze glaspartijen. Bij de ontwikkeling volgen we de nationale en internationale designtrends op de voet. Aquaconcept staat voor uitstekende Belgische kwaliteit met een hele lijn die in België gemaakt is. Ook met kwaliteitsvolle service, snelle leveringen en gedegen vakmanschap maken we het verschil. Onze passie voor precies maatwerk garandeert u een installatie zonder zorgen.

In onze ‘shower room’ kunt u samen met uw architect of installateur onze doucheoplossingen komen bekijken. Al onze modellen zijn ook exclusief in de toonzalen van onze sanitaire dealers te bewonderen.