Douchebakken

De douchebak is een tweede essentieel designelement van je doucheruimte. Het is bovendien de basis van een deugddoende douche-ervaring. Aquaconcept ontwikkelt douchebakken in kwalitatieve en duurzame materialen.

Genoeg van saaie standaard acryl douchebakken? Wij bieden u heel wat unieke en duurzame materialen in verschillende uitvoeringen, die uw douche voorzien van het nodige karakter.

Dankzij onze jarenlange ervaring kan Aquaconcept u steeds van een passende douchebak voorzien die perfect aan uw eisen voldoet.

U wil graag een moderne douchebak op maat om de ruimte van uw badkamer zo goed mogelijk te benutten. Of u zoekt een model met standaard afmetingen. U wil uw bad vervangen door een douche en zoekt een douchebak waarvan de maten afgestemd zijn op uw oud bad. Voor elk van deze situaties kan u bij Aquaconcept terecht voor het juiste product.

Ontdek hier ons scala aan strakke design douchebakken die bovendien ook de nodige veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid bieden. NEem gerust contact met ons op indien u vragen hebt. Kom zeker ook een kijkje nemen bij een van onze verdelers.

Wij bieden u onder andere:

  • Zwarte douchebak
  • Solidstone douchebak
  • Natuurstenen douchebak
  • Corian® douchebak

contacteer
aquaconcept

Aquaconcept bvba
Schaarbeekstraat 34
9120 Beveren-Waas / Melsele

Tel.: +32 3 296 03 03

Email: info@aquaconcept.eu

Openingsuren showroom

Elke woensdag van 13u tot 20u.
Elke eerste zaterdag van de maand van 10u en 17u.

Volg Aquaconcept op Facebook