series

Aqua Wall Glass

Aqua Wall douchebekleding heeft verschillende mogelijkheden. Aqua Wall Glass is hiervan één van de meest onderhoudsvriendelijke. Glas is immer makkelijk kuisbaar. Aqua Wall Glass is mogelijk in verschillende kleuren, een bepaalde RAL – kleur in gedachten? Dit kan! Volledig op maat wordt uw douche opgemeten en gemaakt, met afschuiningen en uitsparingen voor het kraanwerk.

Lees meer

Aqua Wall Resopal®

Aqua Wall Resopal® kan als andere houten materialen bewerkt en verwerkt worden en kan bij renovatie- en nieuwbouwprojecten direct op de wandondergrond worden gelijmd. De snelle, eenvoudige en schone montage zorgt voor weinig vuil en weinig uitvaltijd van de ruimtes.

Lees meer

De perfecte wandbekleding laat uw doucheconcept volledig tot zijn recht komen. Bij Aquaconcept vinden we het belangrijk dat uw wandbekleding stijlvol is.

Onze concepten

Heel wat van deze concepten zijn bovendien ook personaliseerbaar, u kan kiezen uit verschillende glastypes en versieringen. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte douchedeur, of een in standaardafmetingen, u kan steeds rekenen op het vakmanschap van Aquaconcept.

Grote keuze

U heeft de keuze tussen onze drie designlijnen: Personal, Design en Comfort. In de Personal lijn kan u alle op maat te maken doucheconcepten terugvinden, in de Designlijn draait alles om stijl en in de Comfort collectie vindt u betaalbare kwaliteit en design.


Ontdek onze unieke Showerroom

Ontdek in het bovenstaand filmpje hoe je snel, eenvoudig en covid-proof een afspraak kan maken in de Aquaconcept Showerroom.