Word jij dé nieuwe service coördinator van Aquaconcept?

Als Service Coördinator word je, na een interne opleidingsperiode, verantwoordelijk voor een team van monteurs dat ondersteuning biedt bij de plaatsingen bij de eindklant. Je zorgt hierbij voor een adequate planning en opvolging van de werkzaamheden.

Je helpt daarnaast klanten verder inzake (technische) haalbaarheid van hun ideeën en informeert hen over producten en werkmethoden. Onder meer door jouw inzet en blijk van betrokkenheid motiveer en coach je jouw medewerkers. Door jouw gedrevenheid ben je continue op zoek naar actiepunten ter optimalisatie.

Er wordt gehoor gegeven aan jouw initiatieven tijdens het wekelijks overleg van het managementteam, waarin je een actieve rol opneemt. Je werkt bijgevolg nauw samen met de andere afdelingen (operations, sales & marketing…) en stimuleert elkaar zodat er een constructieve synergie ontstaat.

De ideale kandidaat

  • beschikt over technisch inzicht en de nodige portie gezond verstand, opgedaan door opleiding of ervaring
  • heeft minstens een eerste ervaring als people manager
  • is een initiatiefnemer die zijn verantwoordelijkheid opneemt
  • communiceert vlot en is klant/servicegericht ingesteld
  • zoekt met de nodige diepgang naar oplossingen
  • is een teamplayer die ervan overtuigd is dat het geheel meer is dan de som der delen
  • is Nederlandstalig en deinst er niet voor terug om ook Franstalige klanten te woord te staan.

Aanbod

We hebben op relatief korte tijd een belangrijke rol ingenomen op de Belgische markt en hebben als ambitieuze KMO nog heel wat plannen voor de toekomst. We kijken dan ook uit naar een dynamische en creatieve medewerker, die initiatief toont en zijn schouders mee onder de groei van de organisatie wil zetten. Er heerst bovendien een laagdrempelige, zeer collegiale werksfeer en sterke teamspirit, met tal van familiedagen en bedrijfsactiviteiten. In ruil voor jouw inspanningen wordt een marktconform salaris met extralegale voordelen geboden.

Ziet u zichzelf hier helemaal in passen?

Solliciteer dan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. Voor meer informatie kan je tussen 9u en 21u terecht bij Kim Van Hoeydonck op 0491/37.47.02. Jouw reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.