Uw badkamer, een wellnessparadijs

U droomt ervan uw badkamer om te toveren tot een wellnessparadijs. Een plek om te relaxen, uzelf te verwennen. Precies naar uw eigen wensen en stijl. Aquaconcept, specialist in doucheconcepten op maat, heeft alles in huis om dit te realiseren.

Ons aanbod omvat zowel op maat gemaakte douches als regelbare standaardoplossingen. Steeds uit duurzame materialen, die modern design koppelen aan onderhouds- en gebruiksgemak. Een douche tegen een schuine wand of de inloopopening aan een bepaalde zijde? Dat kan.

Onze vaklui staan in voor een juiste opmeting en onze dealers zorgen voor de perfecte plaatsing. Zo wordt uw beschikbare ruimte optimaal benut en geniet u van sfeer én comfort.

Made in belgium

Met Aquaconcept kiest u voor ervaring en betrouwbaarheid. Sinds 2005 zijn we uitgegroeid tot de grootste speler op de Belgische markt voor douches op maat. Onze innoverende doucheconcepten onderscheiden zich door een minimalistisch design met grote, profielloze glaspartijen.

Bij de ontwikkeling volgen we de nationale en internationale designtrends op de voet. Aquaconcept staat voor uitstekende Belgische kwaliteit met een hele lijn die in België gemaakt is. Ook met kwaliteitsvolle service, snelle leveringen en gedegen vakmanschap maken we het verschil. Onze passie voor precies maatwerk garandeert u een installatie zonder zorgen.

In onze ‘shower room’ kunt u samen met uw architect of installateur onze doucheoplossingen komen bekijken. Al onze modellen zijn ook exclusief in de toonzalen van onze sanitaire dealers te bewonderen. 

Verantwoordelijkheid

“We blijven met beide voeten op de grond en zoeken steeds manieren om beter te doen.”

Tevredenheid

“We gaan steeds voor dat beetje meer.”

Slim Design

“We zoeken steeds naar de ideale mix tussen het esthetische van het product en zijn functionele eigenschappen.”

Teamwork

“Samen kunnen we meer realiseren.”

Gedrevenheid

“We doen er alles aan om steeds beter te worden.”

Exclusieve service

Naast design en comfort krijgt u bij Aquaconcept ook een exclusieve service. We leveren in opdracht van uw sanitaire dealer, maar nemen voor doucheopstellingen zelf de maten op. Dat is immers een secure job, waarvoor ons gespecialiseerd team bij u ter plaatse langskomt. Op die manier blijven wij voor de volle 100% verantwoordelijk voor een accurate maatopname.

Met de vlotte leverbaarheid voor onze doucheconcepten op maat blijken we onklopbaar. Bij het bouwen of verbouwen moet alles zo snel mogelijk gaan. Een vertraging in de planning kan alles in de war sturen. Wij staan dus mee borg voor een tijdige oplevering door uw sanitair installateur.

Waarom kiezen voor Aquaconcept?

  • De Belgische specialist in designdouches op maat
  • Ruime keuze standaardoplossingen met grote regelbaarheid
  • Voor elke ruimte en ieder budget
  • Minimalistisch design volgens de laatste trends
  • Duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen
  • Maatopname door gespecialiseerd team
  • Snelle leveringstijd

Inspiratie nodig?

Download onze unieke inspiratiegids

Download hier de unieke
Aquaconcept inspiratiegids
en laat je meevoeren in een
oase van weldaad!

Download

Waarom kiezen voor een doucheconcept van Aquaconcept

Efficiënte distributie

De Belgische sanitairmarkt is degelijk georganiseerd via de groothandel. Al onze modellen worden exclusief in de showrooms van de Aquaconcept dealers tentoongesteld.

Volledige service

Tot slot, vullen we ons gevarieerd gamma maatoplossingen aan met onze onderhoudsproducten. Het poetsen van uw Aquaconcept douche wordt bijna even “ontspannend” als er onder staan…

Acurate maatopname

We leveren in opdracht van de sanitaire installateurs, maar nemen zelf de maten op. Een secure job waarvoor we onze mensen intern opleiden. De perfecte plaatsing staat of valt met een accurate maatopname!

Snelle leveringstijd

Met nauwelijks gemiddeld 3 à 4 weken productietijd voor onze doucheconcepten op maat, blijken we onklopbaar. Bij het bouwen of verbouwen, moet alles zo snel mogelijk gaan.