series
SPEED Stock

Meer stelmogelijkheden en hierdoor zijn we u sneller van dienst

Ondertussen bent u sinds 2005 reeds vertrouwd met Aquaconcept. Aquaconcept heeft steeds gekozen om topkwaliteit en design te combineren met een ondersteunende service naar de vakman. Dit kwam reeds in vorige drukwerk en realisaties tot uiting. We gaan met de Aquaconcept Speed, nog een stapje verder.

Waar we bij de Aquaconcept Personal, maatwerk douchedeuren in het algemeen, de maten pas kunnen nemen nadat de tegels geplaatst zijn daar de deuren een beperkte regelbaarheid hebben, hebben we met Aquaconcept Speed de oplossing. Deze producten hebben namelijk meer stelmogelijkheden en hierdoor kunnen we u sneller van dienst zijn. Kan het dus snel? Ja, dit kan.

Focus

Een pivoterende draaideur in 8 mm veiligheidsglas met 3 cm regelbaarheid, waardoor standaardmaten vlot beschikbaar zijn. Zowel in nis als in hoekopstelling sluit de deur verticaal met magneetprofielen af. Wat de rubberen dichtingen betreft, wel, deze zijn enkel nog onderaan de deur van toepassing. Verder zal de lange verticale chromen handgreep u ongetwijfeld nieuw en strak lijken, waardoor de deur echt in het oog springt.

Lees meer

Wall Concept

‘Wall Concept’ is een esthetisch concept die een aluminium profiel combineert met een muur van hoogwaardig veiligheidsglas waartussen u zich in alle vrijheid laat verwennen. Het resultaat: een prachtige douche die even zalig is in gebruik als in onderhoud. Bovendien biedt het Wall Concept u zoveel ruimte dat u voortaan niet per sé alleen onder de douche hoeft ...

Lees meer

Slide Easy

De Slide Easy is een nieuw doucheschuifdeur in de Designreeks. Een zo goed als profielloze schuifdeur vervaardigd in 8 mm veiligheidsglas, 5 cm regelbaarheid en verkrijgbaar in 14 glassoorten. Met de Slide Easy is er nu een strakke schuifdeur verkrijgbaar in een strakke vierkante matte of in een verchroomde versie, of ook in zwart mat of wit mat. Beiden versies zijn verder uitgerust met een soft close systeem die toelaat dat de Slide Easy zacht open en dicht schuift.

Lees meer

Factor

De Factor is een recente reeks in 6mm glas, met muurprofiel én liftsysteem. Bij geen enkele opstelling is een dwarse stabilisatiestang nodig, daar stabiliteit bekomen wordt door bovenliggende traverse die ook de scharnierpunten bevat. Bovendien hebben de deuren en zijpaneel een interessante regelbaarheid van 40mm. Beschikbaar in chroom, wit mat of zwart mat beslag en steeds 2000mm hoog.

Lees meer

Flex Light

Een douchedeur die altijd past, dit wordt u garandeerd door de Flex Light. Door een regelbaarheid van 14 cm past deze deur in zo goed als iedere nis. Steeds in transparant glas geproduceerd.

Lees meer

Slide Light

De Slide Light. Een nieuwe schuifdeur (vanaf juni 2020) die zowel in nis als met zijwand kan geplaatst worden. De nis versie kan ook uitgebreid worden met een stabilisatiestang zodat u een verschuifbare inloopdouche heeft. Ideaal voor kleinere ruimtes of als u niet met een groot stuk glas ter plaatse raakt. Of wie weet zit er wel een raam in de weg en kan deze schuifdeur u hierbij helpen. Verder is er ook een hoekinstapversie, een vierdelige schuifdeur. Dit alles beschikbaar in vaste maten, 6mm veiligheidsglas, soft close en soft open en een wegkliksysteem voor het onderhoud. Telkens in chroom, zwart mat én wit mat op stock bij Aquaconcept. (vanaf juni 2020)

Lees meer

Bath Concept

Aquaconcept bundelde alle knowhow voor de douchedeur in de ideale badwand, waarmee u uw bad omtovert tot doucheruimte en de badkamer droog houdt. Ook hier maakt Aquaconcept maatwerk mogelijk. We voeren de badwand perfect volgens de opgegeven maten uit. Daarnaast bieden we u een ruime keuze vaste badpanelen die vlot leverbaar zijn uit voorraad. Steeds kunt u naar wens opteren voor een 1-delige wand of een 2-delige wand met scharnieren.

Lees meer

Bath Xower

Snel een badwand nodig? Bath Xower is een badwand in 6mm glas, enkel helder glas, en met muurprofiel voor regelbaarheid en eventueel een waterkeringsprofiel op het bad. U kunt opteren voor een 1-delige wand of een 2-delige wand. Blinkend of zwart mat. Deze is uit stock beschikbaar.

Lees meer

De speed producten biedt de oplossing om u sneller van dienst te zijn met producten die we op voorraad hebben. Deze producten kunnen de week na bestellen geleverd worden aan de groothandel (*).  Uw mag deze komen afhalen indien u contactgegevens op de bestelbon staan en er een akkoord met de groothandel is. We zullen u contacteren zodra deze klaar staat. (*) besteld voor vrijdag 15u - onder voorbehoud van een wekelijkse levering bij u groothandel.  

Onze concepten

Heel wat van deze concepten zijn bovendien ook personaliseerbaar, u kan kiezen uit verschillende glastypes en versieringen. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte douchedeur, of een in standaardafmetingen, u kan steeds rekenen op het vakmanschap van Aquaconcept.

Grote keuze

U heeft de keuze tussen onze drie designlijnen: Personal, Design en Comfort. In de Personal lijn kan u alle op maat te maken doucheconcepten terugvinden, in de Designlijn draait alles om stijl en in de Comfort collectie vindt u betaalbare kwaliteit en design.