series

Bath Xower

Snel een badwand nodig? Bath Xower is een badwand in 6mm glas, enkel helder glas, en met muurprofiel voor regelbaarheid en eventueel een waterkeringsprofiel op het bad. U kunt opteren voor een 1-delige wand of een 2-delige wand. Blinkend of zwart mat. Deze is uit stock beschikbaar.

Lees meer

Bath Concept

Aquaconcept bundelde met Bath Concept alle knowhow voor de douchedeur in de ideale badwand, waarmee u uw bad omtovert tot doucheruimte en de badkamer droog houdt. Ook hier maakt Aquaconcept maatwerk mogelijk. We voeren de badwand perfect volgens de opgegeven maten uit. Daarnaast bieden Bath Concept u een ruime keuze vaste badpanelen die vlot leverbaar zijn uit voorraad. Steeds kunt u naar wens opteren voor een 1-delige wand of een 2-delige wand met scharnieren.

Lees meer

Bath Concept Fix

Bath Concept Fix is een vaste badwand, met profiel en met stabilisatiestang. Ideaal indien een badkamermeubel en/of een stopcontact dicht in de buurt zit van het bad.

Lees meer

De badwanden van Aquaconcept bundelt alle opgebouwde expertise rond douchewanden in uw ideale badwand. U tovert uw bad in geen tijd om tot een verkwikkende douche.

Onze concepten

Heel wat van deze concepten zijn bovendien ook personaliseerbaar, u kan kiezen uit verschillende glastypes en versieringen. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte douchedeur, of een in standaardafmetingen, u kan steeds rekenen op het vakmanschap van Aquaconcept.

Grote keuze

U heeft de keuze tussen onze drie designlijnen: Personal, Design en Comfort. In de Personal lijn kan u alle op maat te maken doucheconcepten terugvinden, in de Designlijn draait alles om stijl en in de Comfort collectie vindt u betaalbare kwaliteit en design.