Coperate Movie

Corporate movie – Wie, wat is Aquaconcept?

Met Aquaconcept kiest u voor ervaring en betrouwbaarheid. Sinds 2005 zijn we uitgegroeid tot de grootste speler op de Belgische markt voor douches op maat. Onze innoverende doucheconcepten onderscheiden zich door een minimalistisch design met grote, profielloze glaspartijen.

Personal

Douchedeuren en – wanden : Personal

Onze Personallijn maakt de stoutste douchedromen mogelijk. Met op maat gemaakte, innoverende doucheconcepten bieden we u een comfortabele douchebeleving in elke ruimte, groot of klein. Daarbij werken we alleen met duurzame materialen, zoals veiligheidsglas, inox, Corian®, enz. Nieuwbouw of renovatie?

De grote glaspartijen van onze inloop- en doorloopdouches volgen altijd de contouren van de muur, ook al is die schuin. De perfecte plaatsing staat of valt met een accurate maatopname, waarvoor wij zelf instaan. En wij realiseren uw doucheproject niet alleen zonder zorgen, maar ook opvallend snel en efficiënt.

Design

Douchedeuren en – wanden : Design

In onze Designlijn draait alles om stijl, met veel aandacht voor Italiaans design – geassembleerd in België – en piekfijne afwerking. U kiest uit een ruim aanbod eigentijdse standaard douchedeuren en inloopdouches met grote regelbaarheid. Deze aanpasbaarheid op hoogte en breedte garandeert u een bijzonder functioneel en verzorgd resultaat.

Dit gamma is zowel met als zonder profielen beschikbaar en er is keuze uit meer dan 20 glassoorten. Wij helpen u ook spelen met de beschikbare ruimte van uw badkamer. Doucheopstellingen voor een nis of hoek, schuif- of draaideuren met en zonder zijpanelen., … Aquaconcept heeft het allemaal.

Comfort & Bath

Douchedeuren en – wanden : Comfort & Bath

Met onze Comfortlijn bewijzen we dat stijlvolle designdouches niet duur hoeven te zijn. Dit gamma omvat standaardproducten in standaardmaten aan een betaalbare kwaliteit: inloopdouches, douchewanden, draaideuren al dan niet met zijpanelen.

Dankzij de grote regelbaarheid (tot 14 cm) passen deze onderhoudsvriendelijke douches perfect in verschillende situaties. Bovendien zijn ze steeds vlot leverbaar uit stock, zodat de installatie snel kan gebeuren.

Speed

Stockproducten : Speed

Ondertussen bent u sinds 2005 reeds vertrouwd met Aquaconcept. Aquaconcept heeft steeds gekozen om topkwaliteit en design te combineren met een ondersteunende service naar de vakman. Dit kwam reeds in vorige drukwerk en realisaties tot uiting. We gaan met de Aquaconcept Speed, nog een stapje verder.

Waar we bij de Aquaconcept Personal, maatwerk douchedeuren in het algemeen, de maten pas kunnen nemen nadat de tegels geplaatst zijn daar de deuren een beperkte regelbaarheid hebben, hebben we met Aquaconcept Speed de oplossing. Deze producten hebben namelijk meer stelmogelijkheden en hierdoor kunnen we u sneller van dienst zijn. Kan het dus snel? Ja, dit kan.

Inox Concept
Inox Concept 110 – met uitsparing
Inox Concept 110 – Ribble

Inox Concept

Inox Concept: een roestvrij staaltje architectuur. De kracht van onze Inox Concept producten ligt in haar eenvoud. Want met Inox (of roestvrij staal) kiest u resoluut voor sober, strak en tijdloos. Bijna industrieel, maar steeds in harmonie met het lichtspel van uw badkamer staat de Inox Concept reeks voor een sterk en vooral roestvrij staaltje binnenhuisarchitectuur. De bescheiden, minimalistische vormgeving geeft deze reeks haar allure. Met Inox Concept kiest u dus voor design op maat, ook wat afwerking betreft.

UV Concept

UV Concept

UV Concept is een Personal reeks dus inclusief maatopname en is standaard 10mm veiligheidsglas en beschikbaar in blinkend, inox mat, wit mat en zwart mat, maar ook in de optic 7 beslagkleuren. Verder heeft u niet veel beslag te zien, want het glas wordt UV verlijmd en heeft geen stabilisatiestang. Het UV Concept bestaat namelijk uit een vaste wand, met vast segment op 90° dewelke UV verlijmd wordt. Het vaste segment geeft de stabiliteit aan de vaste wand waardoor er geen stabilisatiestang meer nodig is. Bijna volledig PUUR glas.

Factor 408

Factor 408

Wall Concept 210
Wall Concept 210 – Ribble
Wall Concept 210 – Ribble

Wall Concept 210

Wall Concept 210 Free

Wall Concept 210 Free

Wall Concept 211 Free

Wall Concept 211 Free

Timeless video

Timeless video

Bedrijbos

Bedrijfbos

Het is iets nieuw, én origineel maar Aquaconcept heeft sinds 27 november 2021 een eigen bedrijfsbos. Samen met Natuurpunt en Forest Fwd en Eén-gezicht Saartje Vandendriessche heeft Aquaconcept een bos aangeplant op een terrein van 1ha groot, en dit te Hamme (Oost-Vlaanderen). 

Showerroom

Opening Showerroom

Bezoek onze Showerroom via deze viewer van op jouw locatie, of klik hier om een afspraak te maken voor een echt bezoek.

Showerroom

Afspraak maken Showerroom

Bezoek onze Showerroom via deze viewer van op jouw locatie, of klik hier om een afspraak te maken voor een echt bezoek.