Professionele projecten

Regina Toren – The Hoxton Brussel – 189 kamers

Voor de reconversie van het kantoorgebouw Regina Toren in Brussel naar hotel en kantoren, heeft Aquaconcept alle douchedeuren voorzien. Het hotel, waarbij 189 deuren door onze eigen mensen opgemeten en geplaatst werden, is voorzien van een maatwerk draaideur type Inox Concept 101 met aangepaste greep. Deze greep werd aangepast volgens de wensen van de opdrachtgever. Dit project is het allereerste Hoxton hotel in België.

Bezoek onze unieke showerroom

En ervaar onze douche-oplossingen vanop de eerste rij.
U kan onze Showerroom bezoeken op afspraak, Boek hier uw afspraak

Inspiratie nodig?

Download onze unieke inspiratiegids

Download hier de unieke
Aquaconcept inspiratiegids
en laat je meevoeren in een
oase van weldaad!

Download

Waarom kiezen voor een doucheconcept van Aquaconcept

Efficiënte distributie

De Belgische sanitairmarkt is degelijk georganiseerd via de groothandel. Al onze modellen worden exclusief in de showrooms van de Aquaconcept dealers tentoongesteld.

Volledige service

Tot slot, vullen we ons gevarieerd gamma maatoplossingen aan met onze onderhoudsproducten. Het poetsen van uw Aquaconcept douche wordt bijna even “ontspannend” als er onder staan…

Acurate maatopname

We leveren in opdracht van de sanitaire installateurs, maar nemen zelf de maten op. Een secure job waarvoor we onze mensen intern opleiden. De perfecte plaatsing staat of valt met een accurate maatopname!

Snelle leveringstijd

Met nauwelijks gemiddeld 3 à 4 weken productietijd voor onze doucheconcepten op maat, blijken we onklopbaar. Bij het bouwen of verbouwen, moet alles zo snel mogelijk gaan.

Ontdek uw nieuwe douche bij
volgende lokale dealers

      Ontdek onze unieke Showerroom

      Ontdek in het bovenstaand filmpje hoe je snel, eenvoudig en covid-proof een afspraak kan maken in de Aquaconcept Showerroom.