Douchedeuren

De keuze van een douchedeur zal je doucheconcept sterk beïnvloeden. Aquaconcept biedt u heel wat opties om uit te kiezen. U kan kiezen uit verschillende glastypes.

Lees meer

Douchewanden

Onze schitterende douchewanden en wandbekleding transformeren uw doucheruimte tot een oase van rust. Ontdek de luxueuze strakke douchewanden van Aquaconcept.

Lees meer

Douchebakken

De douchebak is een tweede essentieel designelement van je doucheruimte. Het is bovendien de basis van een deugddoende douche-ervaring.

Lees meer

Badwanden

Aquaconcept bundelt alle opgebouwde expertise rond douchewanden in uw ideale badwand. U tovert uw bad in geen tijd om tot een verkwikkende douche.

Lees meer

Wandbekleding

De perfecte wandbekleding laat uw doucheconcept volledig tot zijn recht komen. Bij Aquaconcept vinden we het belangrijk dat uw wandbekleding stijlvol is.

Lees meer
01. Personal

Zorgeloos maatwerk voor uw douche

Onze Personallijn maakt de stoutste douchedromen mogelijk. Met op maat gemaakte, innoverende doucheconcepten bieden we u een comfortabele douchebeleving in elke ruimte, groot of klein.
Bekijk deze serie
02. Design

Moderne douches met stijl als standaard

In onze Designlijn draait alles om stijl, met veel aandacht voor Italiaans design – geassembleerd in België – en piekfijne afwerking.
Bekijk deze serie
03. Comfort

Kwaliteitsdesign voor een jong budget

Met onze Comfortlijn bewijzen we dat stijlvolle designdouches niet duur hoeven te zijn. Dit gamma omvat standaardproducten in standaardmaten aan een betaalbare kwaliteit.
Bekijk deze serie
SPEED Stock

Meer stelmogelijkheden en hierdoor zijn we u sneller van dienst

De Aquaconcept SPEED (stock)producten hebben meer stelmogelijkheden en waardoor we u sneller van dienst kunnen zijn. Kan het dus snel? Ja, dit kan.
Bekijk deze serie

Prints op uw doucheglas?

Prints als alternatief voor een zwarte kader? Of een lijntje, streepjescode, linnenmotief in uw doucheglas ? Dat kan allemaal, want […]

Lees meer

Eindelijk … een nieuwe Inspiration Guide

Want de oude was aan vernieuwing toe. We starten het tweede deel van 2019 met een nieuwe Inspiration Guide, mét […]

Lees meer

Aquaconcept ontvangt u in een gloednieuwe showroom

Aquaconcept is intussen al meer dan 12 jaar dé specialist in doucheoplossingen. Na 9 jaar in onze voormalige toonzaal zijn […]

Lees meer
Ontdek uw nieuwe douche bij
volgende lokale dealers

   Inspiratie nodig?

   Download onze unieke inspiratiegids

   Download hier de unieke
   Aquaconcept inspiratiegids
   en laat je meevoeren in een
   oase van weldaad!

   Download

   Waarom kiezen voor een doucheconcept van Aquaconcept

   Efficiënte distributie

   De Belgische sanitairmarkt is degelijk georganiseerd via de groothandel. Al onze modellen worden exclusief in de showrooms van de Aquaconcept dealers tentoongesteld.

   Volledige service

   Tot slot, vullen we ons gevarieerd gamma maatoplossingen aan met onze onderhoudsproducten. Het poetsen van uw Aquaconcept douche wordt bijna even “ontspannend” als er onder staan…

   Acurate maatopname

   We leveren in opdracht van de sanitaire installateurs, maar nemen zelf de maten op. Een secure job waarvoor we onze mensen intern opleiden. De perfecte plaatsing staat of valt met een accurate maatopname!

   Snelle leveringstijd

   Met nauwelijks gemiddeld 3 à 4 weken productietijd voor onze doucheconcepten op maat, blijken we onklopbaar. Bij het bouwen of verbouwen, moet alles zo snel mogelijk gaan.


   Ontdek onze unieke Showerroom

   Ontdek in het bovenstaand filmpje hoe je snel, eenvoudig en covid-proof een afspraak kan maken in de Aquaconcept Showerroom.