01. Personal

Zorgeloos maatwerk voor uw douche

Ons Personal gamma maakt de stoutste douchedromen mogelijk. Met op maat gemaakte, innoverende doucheconcepten bieden we u een comfortabele douchebeleving in elke ruimte, groot of klein. Daarbij werken we alleen met duurzame materialen, zoals veiligheidsglas, inox, Corian®, enz. Nieuwbouw of renovatie?

De grote glaspartijen van onze inloop- en doorloopdouches volgen altijd de contouren van de muur, ook al is die schuin. De perfecte plaatsing staat of valt met een accurate maatopname, waarvoor wij zelf instaan. En wij realiseren uw doucheproject niet alleen zonder zorgen, maar ook opvallend snel en efficiënt.

UV Concept

UV Concept

UV Concept (bekijk video) is een Personal reeks dus inclusief maatopname en is standaard 10mm veiligheidsglas en beschikbaar in blinkend, inox mat, wit mat en zwart mat, maar ook in de optic 7 beslagkleuren. Verder heeft u niet veel beslag te zien, want het glas wordt UV verlijmd en heeft geen stabilisatiestang. Het UV Concept bestaat namelijk uit een vaste wand, met vast segment op 90° dewelke UV verlijmd wordt. Het vaste segment geeft de stabiliteit aan de vaste wand waardoor er geen stabilisatiestang meer nodig is. Bijna volledig PUUR glas.

Lees meer

Master Concept

Master Concept douchedeur en/of douchewand in al de gewenste vormen, profielloos, met een hoek af of een uitsparing in het glas, inclusief in de prijs, vervaardigd uit 8mm veiligheidsglas, maar gecombineerd met glasvlakke liftscharnieren en een glasvlakke deurknop. Master Concept is Personal reeks dus inclusief maatopname en is standaard beschikbaar in chroom, maar op aanvraag ook in 170 PVD kleuren.

Lees meer

Inox Concept

Inox Concept: een roestvrij staaltje architectuur. De kracht van onze Inox Concept producten ligt in haar eenvoud. Want met Inox (of roestvrij staal) kiest u resoluut voor sober, strak en tijdloos. Bijna industrieel, maar steeds in harmonie met het lichtspel van uw badkamer staat de Inox Concept reeks voor een sterk en vooral roestvrij staaltje binnenhuisarchitectuur. De bescheiden, minimalistische vormgeving geeft deze reeks haar allure. Met Inox Concept kiest u dus voor design op maat, ook wat afwerking betreft.

Lees meer

Steel Concept

What’s in a name, Steel Concept een douchedeur en/of douchewand gemaakt uit zwart staal en 8mm veiligheidsglas. Een zwart mat geraamte die de natte zone moet afscheiden van de droge zone. Verkrijgbaar in één zwarte matte kader, of onderverdeeld in 3 of 6 glasraamdelen.

Lees meer

Sky Concept

Bestaat er een andere manier om een douchedeur te installeren dan met een klassieke montage tegen een muur of op een vloer? Met Sky Concept gaan we een heel andere richting uit. Alle profielen worden op, of onzichtbaar in het plafond bevestigd. De voordelen zijn op de eerste plaats esthetisch: er ontstaat een perfecte afscherming zonder zichtbare lijnen of contouren bovenaan. Daarenboven zorgt het systeem voor meer comfort: de douche is volledig afgeschermd tegen tochtbewegingen, en blijft dus warmer.

Lees meer

Slide Concept

Aquaconcept breidt zijn aanbod schuifdeuren uit met Slide Concept. Deze hoogwaardige maatwerkschuifdeur wordt gemonteerd met één strak chroom profiel bovenaan. Dit profiel heeft een hoog designgehalte, is uiterst modieus. Er kan een ‘softclose’ worden geïntegreerd, waardoor de deur nooit hard kan worden geopend of gesloten. De laatste 10 cm zal de deur steeds remmen en automatisch openen/sluiten. Voor nog stiller en aangenamer doucheplezier!

Lees meer

Onze Personallijn maakt de stoutste douchedromen mogelijk. Met op maat gemaakte, innoverende doucheconcepten bieden we u een comfortabele douchebeleving in elke ruimte, groot of klein.

Onze concepten

Heel wat van deze concepten zijn bovendien ook personaliseerbaar, u kan kiezen uit verschillende glastypes en versieringen. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte douchedeur, of een in standaardafmetingen, u kan steeds rekenen op het vakmanschap van Aquaconcept.

Grote keuze

U heeft de keuze tussen onze drie designlijnen: Personal, Design en Comfort. In de Personal lijn kan u alle op maat te maken doucheconcepten terugvinden, in de Designlijn draait alles om stijl en in de Comfort collectie vindt u betaalbare kwaliteit en design.